9 november 2012

Over mij

20151119_malou_stillekens_023-bleachWie ben ik?
Mijn naam is Malou Stillekens, ik ben 26 jaar jong en woon samen met mijn vriend in het centrum van Tilburg. Momenteel ben ik werkzaam bij Axell Group en draag ik daar de zorg voor de marketingafdeling van de onderdelen Axell Employment en Axell Logistics. Een erg leuke en veelzijdige baan! Maar dat neemt niet weg dat ik ook buiten mijn baan om bezig wil zijn met dat wat ik leuk vind: alles op het gebied van marketing en communicatie!

Ik ben een sterke coördinator die van aanpakken weet, zeker geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en jouw marketingafdeling naar een hoger niveau tilt. Ik pak offline drukwerk op en leidt dit in goede banen, daarbij de huisstijl bewakend. Maar ook wanneer je juist online zichtbaar wilt zijn door middel van het aanpakken van je website, social media of rapportages, dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Daarnaast ben ik een kei in het organiseren van events. Dankzij mijn organisatorische vaardigheden en uitgebreid netwerk zorg ik ervoor dat je projecten op de marketingafdeling gestroomlijnd worden en blijven op een zo efficiënt mogelijke manier, mede dankzij een groot netwerk.

In mijn vrije tijd maak websites en verzorg ik social media advies aan startende of gevestigde bedrijven. Ook ben ik druk als voorzitter van de commissie Communicatie van de Stichting TypischTilburg. En samen met mijn vriend heb ik mijn eigen webshop in Paracord Armbanden, die we ook zelf maken. Neem ook eens een kijkje bij Styled by MJ!

Websites ontwikkelen is mijn nieuwe hobby. Ondanks dat ik nog heel veel moet leren, wil ik hier wel graag meer ervaring in op doen. Mijn droom is om, later als ik groot ben, mijn eigen marketingbureau te starten. Om dit te kunnen realiseren wil ik ook graag het grafisch ontwerpen volledig eigen maken, iets waar ik dagelijks al volop mee bezig ben en mezelf dus elke dag weer verder ontwikkel. Nu al kun je bij mij terecht als organisatietalent voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft.

De rest van mijn tijd breng ik door als trotse tante met mijn twee neefjes en drie nichtjes en knuffelend met mijn katjes Billy en Timmy. En uiteraard met mijn vriend Jim!

Wil je graag meer weten, of ben je op zoek naar een marketingcommunicatie specialist met uitstekende organisatorische vaardigheden? Neem dan contact met me op!