New job!

Zooo, het is hier eventjes rustig geweest.. En het is nu niet zo dat ik er de tijd niet voor had. In december ben ik namelijk de hele maand vrij geweest i.v.m. het niet verlengen van het contract bij mijn vorige baan. En stiekem was dat wel eventjes fijn.

Twee jaar lang hard gewerkt en nu even een maandje niets doen. En dan ook nog eens tijdens de beste periode van het jaar: Kerst en Oud&Nieuw! Ik heb dus even heerlijk genoten van alle vrije tijd, grote schoonmaak van het huis gedaan, leuke uitjes met familie gehad en uiteraard solliciteren. En dat is in de laatste week van het jaar ineens enorm snel gegaan.

Ik heb gesolliciteerd, twee gesprekken gehad en op 4 januari ben ik het nieuwe jaar begonnen als communicatie adviseur bij mijn nieuwe werkgever Commpanion! Een full service reclame bureau met veel diverse klanten in de zorgbranche maar bijvoorbeeld ook in de evenementenbranche. En na twee weken blijkt het al een enorm leuke baan te zijn! Een nieuwe leuke uitdaging staat me te wachten, die ik samen met mijn collega's op een leuke, interessante en leerzame manier ga invullen. Ik heb er zin in!