15 november 2015

Communicatiestrategie

Met de juiste communicatiestrategie bouw je aan een succesvolle relatie met de juiste doelgroep. Ik kan je helpen om je strategie te bepalen of verder aan te scherpen.

Dit gebeurt aan de hand van onderzoeken, want aannames hebben we natuurlijk niets aan. Met welke middelen breng je je doelgroep in beweging? Hoe zorg je voor interactie? In de strategie stippel ik de route uit om je doelen te bereiken, hierbij rekening houdend met het beoogde effect. Zo kan ik meetbare communicatiedoelen opstellen en van te voren de succesfactoren bepalen.

De strategie maken we altijd samen. Want jij kent de markt, de klanten en je organisatie natuurlijk het beste. Het is belangrijk om een strategie ook te kunnen implementeren in je organisatie. Daarom maken ik keuzes en consequenties zo helder mogelijk, zodat het voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar is.

Wil je graag meer weten, of ben je op zoek naar een marketingcommunicatie specialist met uitstekende organisatorische vaardigheden? Neem dan contact met me op!‚Äč