13 dingen die je moet weten als je gaat daten met een vrouw uit Brabant

Dit artikel kwam ik tegen op Cosmopolitan en trok natuurlijk meteen mijn aandacht. Vooral ook omdat het om 13 dingen gaat, Tilburg, 013, snappie 😉

En het leuke is, ik kon me er eigenlijk ook nog erg goed in vinden! Om maar meteen te beginnen met Carnaval. Tsja, als je uit Brabant komt, dan vind je carnaval leuk. En als dat niet zo is, ja, wat moet ik daar over zeggen…

Nummer 5 is speciaal voor mij gemaakt denk ik. 'Een zwak voor de Tilburgse Kermis'. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik al 25 jaar (eigenlijk zelfs langer, zelfs toen ik nog veilig bij mams zat vond ik het al leuk) gek ben op de kermis. De lichtjes, de attracties, de mensen, de sfeer, GENIETEN! Een date tijdens de Tilburgse Kermis is dus zo gek nog niet, mits mijn date de kermis ook leuk vind. Anders kan het natuurlijk nooit iets worden.

'Brabant zal altijd als haar thuis blijven voelen.' Ik kan deze opmerking zelfs nog terug brengen naar Tilburg. Want je kunt het meisje wel uit Tilburg halen, maar Tilburg niet uit het meisje. En daarom vind ik het altijd ontzettend fijn om weer lekker terug thuis te zijn na een dagje weg, weekendje weg of vakantie. Ik vermaak me ergens anders prima hoor, maar in mijn eigen stadje toch het beste.

Dusss, potentiele date-kandidaten: Neem eerst dit lijstje even door, knoop het goed in je oren en we hebben vast een geweldige date! 😉

Dit bericht is geplaatst in Fun . Bookmark de link .